Providers

Providers

Uit deze providers kunt u kiezen op het netwerk van Glasvezel De Wolden Een provider is een bedrijf dat diensten zoals TV, internet en bellen via het glasvezelnetwerk kan leveren.

Een abonnement bij één van de providers via glasvezel heeft u al voor €30 tot €40 per maand voor internet en bellen via glasvezel. Een alles-in-1 pakket, met TV, internet en bellen via glasvezel is beschikbaar vanaf €47 per maand.

Fiber

Wij vinden het leuk om menselijk verstand en technologie samen te brengen en zo de toekomst leuker, eenvoudiger en interessanter te maken. De technologie die wij omarmen is glasvezel, en dat gaat de wereld wel een beetje veranderen denken wij.

Multifiber

MultiFiber is een jonge internetprovider op de Nederlandse markt die zich voornamelijk richt op glasvezel. MultiFiber levert een compleet pakket aan internetdiensten, televisie en telefonie op verschillende netwerken in Nederland. Deze diensten worden aangeboden op basis van een concurerend tarief.

NexxtCom - zakelijk

'Helder verbonden' is een korte, krachtige samenvatting van alles wat wij doen en waar wij voor staan. Of het nu gaat over een internetverbinding, voice over IP of de hosting van uw website. Helder staat voor een kraakheldere (internet)verbinding, maar ook voor duidelijkheid in prijs en product. Wij spreken úw taal.

Prewest - zakelijk

Prewest is een gespecialiseerd lokaal bedrijf dat zich richt op de zakelijk klanten en particulier (die net iets meer wil dan standaard service). Wij leveren internet , televisie, telefonie en meer. Dit alles op basis van kwaliteit en geen kwantiteit. Bel ons voor een persoonlijke afspraak!. 088-7739333

SNLR

SNLR is een jonge provider gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Wij leveren internet, interactieve televisie en telefonie aan consumenten en bedrijven. Technologie is waar wij dol op zijn en wij streven er naar om onze klanten de beste kwaliteit te leveren tegen de laagste prijs. Daarom hebben wij ervoor gekozen om alleen onze diensten via glasvezel te leveren. Hét netwerk van de toekomst!

Stipte

Als u gewoon goede diensten, goede service en een compleet pakket wil, dan bent u bij Stipte aan juiste adres. Met het zeer complete zenderaanbod en de VIP installatie die we gratis aanbieden weet u zeker dat u zonder zorgen kunt genieten van uw gloednieuwe glasvezelverbinding. Ook als u hier zakelijk gebruik van wil maken.

Trined

Wij zijn een aanbieder met reeds 20 jaar ervaring! Het grote voordeel van ons is dat je niet alleen interactieve televisie kunt kijken via de UTP-kabel maar ook digitale televisie in HD via de coax-kabel waardoor je de kabels in je woning niet hoeft aan te passen. Tevens leveren wij een volledige overstapservice waarmee wij je oude diensten opzeggen en je dus geen dubbele kosten krijgt.

Tweak

Wij zijn onafhankelijk van de grote internetreuzen, hebben zelf apparatuur in wijkcentrales hangen en zijn zelf de baas over ons eigen netwerk. Als klant ben jij baas over jouw eigen verbinding. Het is jouw verbinding, dus doe ermee wat je wil!

WeServe - zakelijk

Weserve is aanbieder van FttH verbindingen voor de zakelijke markt. Bij Weserve kunt u zakelijk terecht voor een goede dienstverlening in combinatie met snelle abonnementen en standaard een vast IPv4 adres. Ook kunt u IP Telefonie en IP Televisie afnemen bij Weserve.