Door Marja Jonkers

Netwerk voltooid: nieuwe providers

De aanleg van het glasvezelnetwerk in De Wolden is voltooid en het netwerk is door de Stichting Glasvezel De Wolden recent overgedragen aan RENDO Fiber. Zoals wij destijds beloofden, zullen nu meer providers hun diensten over het netwerk gaan leveren. Wat betekent dat voor u?

Kortingen en tijdelijk geen activatiekosten

Van 18 augustus tot 30 september houden we een gezamenlijk kortingsactie. De providers bieden u in deze actieperiode aantrekkelijke kortingen, een cashback of beide. En wij doen daar nog een schepje bovenop: als u tijdens de actieperiode kiest voor een glasvezelabonnement, rekenen wij géén activatiekosten ter waarde van 400 euro! Het maakt niet uit bij welke provider u een abonnement afsluit. Hieronder ziet u welke providers momenteel actief zijn op het netwerk van De Wolden:

Samenwerking met DELTA Fiber Netwerk: nieuwe providers

RENDO heeft sinds kort een samenwerkingsverband met DELTA Fiber Nederland, een telecombedrijf met netwerken door heel Nederland. Dankzij deze samenwerking treden nu ook de providers Caiway en DELTA tot ons netwerk toe. Beiden leveren internet, televisie, telefonie en mobiele diensten en hebben nu ook een aantrekkelijk kortingsaanbod voor u.

Nog geen aansluiting?

Dit is het moment: neem nu een aansluiting en een abonnement en u betaalt geen activatiekosten!

Wat moet u doen?

Heel simpel: sluit vóór 30 september een abonnement af bij één van de bovengenoemde providers en zij geven u dan een korting, een cashback of beide. Profiteer ook en neem nu een abonnement!

Aanleg

Aannemer RE-NET zal de adressen zonder aansluiting die zich vóór 30 september 2020 hebben aangemeld bij één van de providers tussen 1 oktober en 30 november voorzien van een glasvezelaansluiting. Hij neemt hierover contact met u op.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze actie? Kijk dan op de actiepagina op deze website. Op gavoorglasvezel.nl kunt een postcodecheck doen om te zien of uw adres in aanmerking komt voor deze actie. U kunt ook rechtstreeks naar de website van de provider van uw keuze. Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met de servicedesk van Glasvezel de Wolden: 0522-70 10 70 of [email protected]

Wilt u graag onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier!

Doe de postcodecheck!