Door Marja Jonkers

Helder verbonden - Wij ontzorgen u op het gebied van telecommunicatie. Met ruim 18 jaar ervaring kunnen wij met recht zeggen dat wij weten waarover we praten. De gemakken van nu met de kwaliliteit en aandacht van vroeger. Wij verzorgen voor elke organisatie een passende verbinding.  'Helder verbonden' is een korte, krachtige samenvatting van alles wat wij doen en waar wij voor staan. Of het nu gaat over een internetverbinding, voice over IP of de hosting van uw website. Helder staat voor een kraakheldere (internet)verbinding, maar ook voor duidelijkheid in prijs en product. Wij spreken úw taal.

Oplossingen op maat

Geen enkele organisatie is hetzelfde. Daarom werkt NexxtCom altijd maatwerk oplossingen uit op basis van onze standaardpakketten. Zo weet u waar u aan toe bent en wij zorgen ervoor dat u precies krijgt wat u nodig heeft.

Alle kennis in huis

VoIP, SIP, xDSL, glasvezel, het zijn allemaal gelaagde technieken die als doel hebben om telecommunicatie tussen één of meerdere punten tot stand te brengen. NexxtCom heeft de kennis in huis om door alle lagen heen precies datgene in te zetten wat u nodig heeft.

Premium ondersteuning

Als alles werkt is er niets aan de hand. Maar ook als er een keer iets niet werkt, staat NexxtCom voor u klaar. Onze ondersteuning wordt met u afgestemd op wat u nodig heeft; ook voor net dat beetje meer.

Naar de website van NexxtCom