Door Marja Jonkers

MultiFiber is een jonge internetprovider op de Nederlandse markt die zich voornamelijk richt op glasvezel. MultiFiber levert een compleet pakket aan internetdiensten, televisie en telefonie op verschillende netwerken in Nederland. Deze diensten worden aangeboden op basis van een concurerend tarief.

Waar staat Multifiber voor

MultiFiber is ontstaan uit ons zakelijke zusterbedrijf WeServe. Dit kwam voort uit onze missie om ook voor particuliere klanten, kwalitatief uitstekende, betrouwbare en betaalbare internetdiensten te leveren op glasvezel. Deze diensten levert MultiFiber bewust op verschillende open netwerken.

Gebruik maken van een open netwerk, levert concurrentie op. Volgens de visie van MultiFiber zorgt juist die concurrentie ervoor dat diensten betaalbaar blijven voor u. Bovendien houdt u als klant keuzevrijheid. U zit niet langer vast aan één of slechts enkele providers. Als u wilt kunt u zelfs jaarlijks overstappen naar de provider van uw keuze.

MultiFiber is een gerenommeerde marktspeler in de wereld van glasvezelprojecten. Wij leveren een zeer compleet pakket aan internetdiensten, beheren een eigen televisieplatform en bellen op de meest betrouwbare en veilige netwerken in Nederland. MultiFiber biedt uitstekende dienstverlening tegen een eerlijke prijs.

Naar de website van Multifiber