Door Marja Jonkers

Iedereen die nog geen aansluiting heeft en die nog wel graag zou willen krijgen, kan zich daarvoor aanmelden via onze helpdesk (0522 – 70 10 70). Dan wordt er gekeken of uw woning tot de adressenlijst van het aanleggebied behoort. U kunt dat ook zelf bekijken door even de postcodecheck te doen.

Doe de postcodecheck!

Verder dient u een abonnement af te sluiten bij één van onze providers. Alleen adressen waar een abonnement op is afgesloten, kunnen een aansluiting krijgen. Dit geldt ook voor nieuwbouwwoningen. Meld uw nieuwbouwwoning zo snel mogelijk aan, sluit een abonnement af en Glasvezel De Wolden zorgt er voor dat u zo snel mogelijk aangesloten wordt!

Van 18 augustus tot 30 september 2020 hebben wij bovendien een interessant actie-aanbod voor u: sluit vóór 30 september een abonnement af bij één van de  providers op ons netwerk en u ontvangt een korting, een cashback of beide. Wij doen daar nog een schepje bovenop en rekenen in deze periode geen activatiekosten!

Aannemer RE-NET zal de adressen zonder aansluiting die zich vóór 30 september 2020 hebben aangemeld bij één van de providers, tussen 1 oktober en 30 november voorzien van een glasvezelaansluiting. Hij neemt hierover contact met u op. Op onze providerpagina ziet u uit welke providers u kunt kiezen. Wacht niet langer en profiteer van de actie-aanbiedingen!

Wilt u graag onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier!

Doe de postcodecheck!