Door Marja Jonkers

Ja, in principe mogen alle providers die dat willen, nu op het netwerk. Er loopt van 18 augustus tot 30 september zelfs een speciale actie om de introductie van een aantal nieuwe providers te vieren.

Wie in deze actieperiode een abonnement afsluit, betaalt geen activatiekosten. Bovendien geven alle providers op ons netwerk in de actieperiode een flinke korting, een cashback of beide!

Wat moet u doen?

Heel simpel: sluit vóór 30 september een abonnement af bij één van de bovengenoemde providers en zij geven u dan de korting, de cashback of beide. U kunt natuurlijk rechtstreeks naar de website van de provider van uw keuze gaan en daar uw abonnement afsluiten. Op onze providerpagina ziet u uit welke providers u kunt kiezen. De meeste providers hebben een speciale actiepagina voor de inwoners van De Wolden. Wacht niet langer en profiteer van de actie-aanbiedingen!

Weet nu niet of uw adres in aanmerking komt voor deze actie?

Doe de postcodecheck!

Nog geen aansluiting?

Aannemer RE-NET zal de adressen zonder aansluiting die zich vóór 30 september 2020 hebben aangemeld bij één van de providers tussen 1 oktober en 30 november gratis voorzien van een glasvezelaansluiting. Hij neemt hierover contact met u op.

Meer vragen?
Heeft u nog meer vragen, neem dan contact op met de servicedesk van Glasvezel De Wolden: 0522 – 70 10 70 of [email protected]

Wilt u graag onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier!