Door Marja Jonkers

Verrassende glasvezeldeals voor nieuwe abonnees!

Op drie locaties in de gemeente de Wolden vinden volgende week Glasvezelmarkten plaats met informatie over de (nieuwe) providers en scherpe aanbiedingen.

3-daagse glasvezelmarkt

Glasvezeldeals is een initiatief van een groep providers die samen de bewoners van op glasvezel aangesloten gebieden de meest scherpe deals willen aanbieden. Deze providers organiseren nu samen drie Glasvezelmarkten in De Wolden. Tijdens deze markten kunt u zich oriënteren op en informeren naar de mogelijkheid van een glasvezelaansluiting of een voordelig abonnement op uw adres en meteen beste deal uitkiezen. Geen tijd om naar de markt te komen? Geen probleem want opde website glasvezeldeals.nl kunt u ook alle aanbiedingen terugvinden. Van 18 augustus tot 30 september kunt u zich aanmelden voor een aansluiting en/of een abonnement en hoge kortingen scoren. Elke provider heeft tijdens deze aanmeldperiode zijn eigen unieke "deal".

Glasvezeldeals

Tijden veranderen, dus ook het gebruik van internet. We werken vaker thuis, de kinderen maken hun schoolwerk en gamen, we kijken online films en tv, samen streamen we volop. Dat gaat allemaal veel beter,  sneller en goedkoper met een glasvezelaansluiting en een slim abonnement. Daarom organiseren de in Glasvezeldeals samenwerkende providers voor de inwoners die nog geen gebruik maken van het netwerk van Glasvezel De Wolden drie maal een glasvezelmarkt, om persoonlijk met de bewoners in gesprek te kunnen gaan en zo alles uit te leggen en samen te bekijken hoeveel voordeel dit voor ieder persoonlijk kan betekenen.

Data en tijden

Donderdag 3 september 11.00 – 17.00 uur Parkeerplaats Brink in Ruinen

Vrijdag 4 september 11.00 – 17.00 uur Parkeerplaats Burg. Schukkinstraat Ruinerwold

Zaterdag 5 september 11.00 – 17.00 uur Kerkplein in Zuidwolde

Deelnemende providers

- TriNed
- SNLR
- Fiber
- RapidXS
- Multifiber
- GlobalXS