Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

 

Glasvezel in Steenwijkerland

is dichterbij dan ooit!

Header afbeelding
Campagne

Goed nieuws! We gaan glasvezel aanleggen.

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in maart 2020 gestart

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

Glasvezel voor Steenwijkerland

Glasvezel voor Steenwijkerland

Goed nieuws! Bijna alle ondernemers van de bedrijventerreinen in Steenwijkerland kunnen gebruik maken van zakelijk internet via glasvezel. De aansluitingen zijn inmiddels gerealiseerd en de diensten worden inmiddels geactiveerd door de telecomaanbieders. Heb jij al wel een aansluiting, maar kun je nog geen gebruik maken van internet en/of televisie en bellen? Neem dan even contact op met je telecomaanbieder. Zij kunnen je infomeren over de vervolgstappen.

Op dit moment moeten er nog een handjevol aansluitingen gerealiseerd worden. Door de regen in januari en vorst in februari heeft de aanleg een paar weken vertraging opgelopen. Wij streven ernaar om eind mei 2021 alle aansluitingen gereed te hebben.

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Delta Zakelijk

Delta Zakelijk

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Want bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief TV kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg.

0118 22 55 71

Meld je nu aan!
Jellema Automatisering

Jellema Automatisering

Jellema Automatisering is uw automatiseringsspecialist in Noordoost Nederland. Bij ons vindt u een andere kant van de ICT: automatisering die is toegesneden op de wens van de klant. Wij gaan voor een heldere en professionele aanpak. Ons team van vakbekwame technici en adviseurs zijn van A tot Z vertrouwd met de bekende merken hardware en software. Daarnaast zijn we op de hoogte van de nieuwste technieken. Jellema is een automatiseringsspecialist die het hele terrein van de automatisering bestrijkt.

Meld je nu aan!
Lenex

Lenex

Lenex IT is opgericht in 2014 en gevestigd in Steenwijk. Wij staan dicht bij onze klanten en zijn snel ter plekke wanneer ondersteuning nodig is. Het is onze missie om IT gemakkelijker te maken voor bedrijven. Hiervoor richten wij ons niet alleen op de techniek, maar voorál op de mensen die deze techniek gebruiken. We denken en kijken verder, luisteren naar de vraag en doen dat stapje extra.

Make IT Easier.

Meld je nu aan!