Door Marja Jonkers

Wel korting, wel cashback, maar geen activatiekosten

Zo voordelig is glasvezel in De Wolden nog nooit geweest! Van 18 augustus tot 30 september bieden alle providers op het glasvezelnetwerk van De Wolden aantrekkelijke kortingen, een cashback of beide. En wij doen daar nog een schepje bovenop: als u tijdens de actieperiode kiest voor een glasvezelabonnement, rekenen wij géén activatiekosten! Het maakt niet uit bij welke van onze providers u een abonnement afsluit, zij geven u dan een korting, een cashback of beide. Profiteer ook en neem nu een abonnement!

Nog geen aansluiting?

Dit is het moment om in actie te komen, dan sluiten wij u tussen 1 oktober en 30 november gratis aan en: u hoeft geen activatiekosten te betalen. Profiteer van deze kans, neem nu een aansluiting én een abonnement!

Meer informatie?

U kunt hieronder een postcodecheck doen om te zien of uw adres in aanmerking komt voor deze actie. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks naar de website van de provider van uw keuze gaan en daar uw abonnement afsluiten. De meeste providers hebben een speciale actiepagina voor de inwoners van De Wolden. Op onze providerpagina ziet u uit welke providers u kunt kiezen. Wacht niet langer en profiteer van de actie-aanbiedingen!

Doe de postcodecheck!


Heeft u nog meer vragen, neem dan contact op met de servicedesk van Glasvezel De Wolden: 0522 – 70 10 70 of [email protected]

Wilt u graag onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier!